Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 122 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Texture classification and in situ cation measurements by SEM-EDX provide detailed quantitative insights into cell wall cation interaction changes during ageing, soaking, and cooking of red kidney beans
 
 
Titel: Texture classification and in situ cation measurements by SEM-EDX provide detailed quantitative insights into cell wall cation interaction changes during ageing, soaking, and cooking of red kidney beans
Auteur: Zhu, Li
Chen, Dongyan
Hendrickx, Marc
Kyomugasho, Clare
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 174 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 122 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland