Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 113 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Reducing starch digestibility of white rice by structuring with hydrocolloids
 
 
Titel: Reducing starch digestibility of white rice by structuring with hydrocolloids
Auteur: Muttakin, Syahrizal
Bakalis, Serafim
Fryer, Peter J.
Alshammari, Norah A.
Marciani, Luca
Gouseti, Ourania
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 174 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 113 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland