Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Investigation on the simultaneous inhibition of advanced glycation end products, 4-methylimidazole and hydroxymethylfurfural in thermal reaction meat flavorings by liquiritigenin, liquiritin and glycyrrhizic acid and possible pathways
 
 
Titel: Investigation on the simultaneous inhibition of advanced glycation end products, 4-methylimidazole and hydroxymethylfurfural in thermal reaction meat flavorings by liquiritigenin, liquiritin and glycyrrhizic acid and possible pathways
Auteur: Wang, Qifan
Chang, Haolong
Deng, Peng
He, Zhiyong
Chen, Qiuming
Wang, Zhaojun
Qin, Fang
Oz, Fatih
Oz, Emel
Chen, Jie
Zeng, Maomao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland