Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 121 gevonden artikelen
 
 
  High-intensity ultrasound influences the probiotic fermentation of Baru almond beverages and impacts the bioaccessibility of phenolics and fatty acids, sensory properties, and in vitro biological activity
 
 
Titel: High-intensity ultrasound influences the probiotic fermentation of Baru almond beverages and impacts the bioaccessibility of phenolics and fatty acids, sensory properties, and in vitro biological activity
Auteur: dos Santos Rocha, Caique
Magnani, Marciane
Jensen Klososki, Suellen
Aparecida Marcolino, Vanessa
dos Santos Lima, Marcos
Queiroz de Freitas, Monica
Carla Feihrmann, Andresa
Eduardo BarĂ£o, Carlos
Colombo Pimentel, Tatiana
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland