Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 121 gevonden artikelen
 
 
  A glimpse into plant-based fermented products alternative to animal based products: Formulation, processing, health benefits
 
 
Titel: A glimpse into plant-based fermented products alternative to animal based products: Formulation, processing, health benefits
Auteur: Goksen, Gulden
Sugra Altaf, Qazi
Farooq, Salma
Bashir, Iqra
Capozzi, Vittorio
Guruk, Mumine
Bavaro, Simona Lucia
Sarangi, Prakash Kumar
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland