Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Discrimination rancidity degree of infant formula rice flour based on Headspace Solid-Phase Microextraction combined with Gas Chromatography–Mass Spectrometry as an alternative to sensory evaluation
 
 
Titel: Discrimination rancidity degree of infant formula rice flour based on Headspace Solid-Phase Microextraction combined with Gas Chromatography–Mass Spectrometry as an alternative to sensory evaluation
Auteur: Zheng, Lingyan
Zeng, Guangfeng
Li, Siyao
Li, Huiting
Wei, Xiaoqun
Lei, Hongtao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland