Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Chemical, microbiological, textural, and sensory characteristics of pilot-scale Caciofiore cheese curdled with commercial Cynara cardunculus rennet and crude extracts from spontaneous and cultivated Onopordum tauricum
 
 
Titel: Chemical, microbiological, textural, and sensory characteristics of pilot-scale Caciofiore cheese curdled with commercial Cynara cardunculus rennet and crude extracts from spontaneous and cultivated Onopordum tauricum
Auteur: Rampanti, Giorgia
Raffo, Antonio
Melini, Valentina
Moneta, Elisabetta
Nardo, Nicoletta
Saggia Civitelli, Eleonora
Bande-De León, Cindy
Tejada Portero, Luis
Ferrocino, Ilario
Franciosa, Irene
Cardinali, Federica
Osimani, Andrea
Aquilanti, Lucia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland