Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Black garlic particles as a natural pigment and emulsifier in a Pickering emulsion based low fat innovative mayonnaise: Improved rheology and bioactivity
 
 
Titel: Black garlic particles as a natural pigment and emulsifier in a Pickering emulsion based low fat innovative mayonnaise: Improved rheology and bioactivity
Auteur: Vathsala, V.
Saurabh, Vivek
Kumar Choupdar, Ganesh
Upadhyay, Neelam
Pal Singh, Sukhvinder
Dutta, Anirban
Kaur, Charanjit
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland