Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 96 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Oleogelation of extra virgin olive oil by different gelators affects lipid digestion and polyphenol bioaccessibility
 
 
Titel: Oleogelation of extra virgin olive oil by different gelators affects lipid digestion and polyphenol bioaccessibility
Auteur: Ciuffarin, Francesco
Alongi, Marilisa
Plazzotta, Stella
Lucci, Paolo
Schena, Francesco Paolo
Manzocco, Lara
Calligaris, Sonia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 96 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland