Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 136 gevonden artikelen
 
 
  In situ extraction/encapsulation of olive leaves antioxidants in zein for improved oxidative stability of edible oils
 
 
Titel: In situ extraction/encapsulation of olive leaves antioxidants in zein for improved oxidative stability of edible oils
Auteur: Santos de Carvalho, Amarilis
de Oliveira, Anielle
Fernandes Moya Moreira, Thaysa
Gustavo Médice Arabel Costa, Luis
Donato Marcatto, Gabrielle
da Silva Castilhos de Melo, Andre
Hess Gonçalves, Odinei
Inês Dias, Maria
Calhelha, Ricardo C.
Barros, Lillian
Valderrama, Patricia
Cardozo Filho, Lucio
Vitória Leimann, Fernanda
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland