Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Identification, flavor characteristics and molecular docking of umami taste peptides of Xuanwei ham
 
 
Titel: Identification, flavor characteristics and molecular docking of umami taste peptides of Xuanwei ham
Auteur: Cui, Hongwei
Li, Hongyuan
Wu, Yue
Hu, Xujia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland