Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Effect and mechanism of DC magnetic field combined with calcium chloride on saltiness and flavor enhancement of low salt pork gel
 
 
Titel: Effect and mechanism of DC magnetic field combined with calcium chloride on saltiness and flavor enhancement of low salt pork gel
Auteur: Gong, Honghong
Jang, Jingjiao
Deng, Yushi
Ma, Jing
Zhang, Yunhua
Zhou, Yuanhua
Zhang, Yan
Sun, Weiqing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland