Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of ovalbumin glycation induced by high-temperature steaming and high-temperature baking: A study combining conventional spectroscopy with high-resolution mass spectrometry
 
 
Titel: Comparison of ovalbumin glycation induced by high-temperature steaming and high-temperature baking: A study combining conventional spectroscopy with high-resolution mass spectrometry
Auteur: Hu, Yueming
Chen, Haiqi
Yang, Yifan
Zhang, Siqiong
Xie, Zuohua
Liu, Jiaojiao
Jiang, Qiannan
Liu, Jun
Wen, Pingwei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland