Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Potential role of cell wall pectin polysaccharides, water state, and cellular structure on twice “increase–decrease” texture changes during kohlrabi pickling process
 
 
Titel: Potential role of cell wall pectin polysaccharides, water state, and cellular structure on twice “increase–decrease” texture changes during kohlrabi pickling process
Auteur: Yang, Zhixuan
Fan, Hekai
Li, Ruoxuan
Li, Bowen
Fan, Jiangtao
Ge, Jinjiang
Xu, Xiaoyun
Pan, Siyi
Liu, Fengxia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland