Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 130 gevonden artikelen
 
 
  Introduction of chlorogenic acid into thermal processed starch- oleic acid system controls the ordered structure and inhibits oleic acid oxidation through molecular interactions
 
 
Titel: Introduction of chlorogenic acid into thermal processed starch- oleic acid system controls the ordered structure and inhibits oleic acid oxidation through molecular interactions
Auteur: Qiu, Zhipeng
Liu, Zipeng
Chen, Ling
Zheng, Bo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 130 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland