Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 130 gevonden artikelen
 
 
  Alfalfa as a vegetable source of β-carotene: The change mechanism of β-carotene during fermentation
 
 
Titel: Alfalfa as a vegetable source of β-carotene: The change mechanism of β-carotene during fermentation
Auteur: Zong, Cheng
Xiao, Yu
Shao, Tao
Amber Chiou, Jiachi
Wu, Aili
Huang, Zhongyong
Chen, Chen
Jiang, Wanqi
Zhu, Jiugang
Dong, Zhihao
Liu, Qinhua
Li, Mao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 130 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland