Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 130 gevonden artikelen
 
 
  Changes of lipid oxidation, volatile and taste-active compounds during pan-heating of pork belly
 
 
Titel: Changes of lipid oxidation, volatile and taste-active compounds during pan-heating of pork belly
Auteur: Wang, Xingwei
Wang, Xinshuo
Zhang, Xiaoming
Liu, Shaoquan
Yu, Jingyang
Cui, Heping
Xia, Shuqin
Ho, Chi-Tang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 130 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland