Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 130 gevonden artikelen
 
 
  Beef tallow/lard blends in O/W emulsions: Characterization of fat crystals, partial coalescence, rheology, and aeration performance
 
 
Titel: Beef tallow/lard blends in O/W emulsions: Characterization of fat crystals, partial coalescence, rheology, and aeration performance
Auteur: Wang, Yunna
Wang, Ruican
Li, Yan
Zhang, Liebing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 130 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland