Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 107 van 130 gevonden artikelen
 
 
  Rice bran protein increases the retention of anthocyanins by acting as an encapsulating agent in the spray drying of grape juice
 
 
Titel: Rice bran protein increases the retention of anthocyanins by acting as an encapsulating agent in the spray drying of grape juice
Auteur: Almeida, Rafael Fernandes
Gomes, Matheus Henrique Gouveia
Kurozawa, Louise Emy
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 107 van 130 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland