Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Identification of the key odor-active compounds responsible for varietal smoky aroma in wines made from the East Asian species
 
 
Titel: Identification of the key odor-active compounds responsible for varietal smoky aroma in wines made from the East Asian species
Auteur: Yang, Weixi
You, Yunzhu
Ling, Mengqi
Ye, Dongqing
Shi, Ying
Duan, Changqing
Lan, Yibin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 171 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland