Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Evolution of lean meat tenderness stimulated by coordinated variation of water status, protein structure and tissue histology during cooking of braised pork
 
 
Titel: Evolution of lean meat tenderness stimulated by coordinated variation of water status, protein structure and tissue histology during cooking of braised pork
Auteur: Wang, Xiaomin
Yao, Yishun
Yu, Jingyang
Cui, Heping
Hayat, Khizar
Zhang, Xiaoming
Ho, Chi-Tang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 171 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland