Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 95 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties and in vitro digestion behavior of emulsion gels stabilized by rice bran protein aggregates: Effects of heating time and induction methods
 
 
Titel: Physicochemical properties and in vitro digestion behavior of emulsion gels stabilized by rice bran protein aggregates: Effects of heating time and induction methods
Auteur: Luo, Yongxue
Wang, Kexin
Pan, Rui
Li, Ting
Sun, Qingjie
Pu, Chuanfen
Tang, Wenting
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 170 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 95 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland