Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 95 gevonden artikelen
 
 
  Green banana biomass (Musa spp.) as a natural food additive in artisanal tomato sauce
 
 
Titel: Green banana biomass (Musa spp.) as a natural food additive in artisanal tomato sauce
Auteur: Feitosa, Bruno Fonsêca
Alcântara, Charlene Maria de
Lucena, Yasmin Jaine Alves de
Oliveira, Emanuel Neto Alves de
Cavalcanti, Mônica Tejo
Mariutti, Lilian Regina Barros
Lopes, Maíra Felinto
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 170 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 95 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland