Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 95 gevonden artikelen
 
 
  Advances of nanofluid in food processing: Preparation, thermophysical properties, and applications
 
 
Titel: Advances of nanofluid in food processing: Preparation, thermophysical properties, and applications
Auteur: Fayaz, Ufaq
Manzoor, Sobiya
Dar, Aamir Hussain
Dash, Kshirod K.
Bashir, Iqra
Pandey, Vinay Kumar
Usmani, Zakiya
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 170 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 95 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland