Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 95 gevonden artikelen
 
 
  Development of a protein food based on texturized wheat proteins, with high protein digestibility and improved lysine content
 
 
Titel: Development of a protein food based on texturized wheat proteins, with high protein digestibility and improved lysine content
Auteur: Le Bourgot, Cindy
Liu, Xinxin
Buffière, Caroline
Hafanaoui, Noureddine
Salis, Lorène
Pouyet, Corinne
Dardevet, Dominique
Rémond, Didier
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 170 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 95 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland