Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 126 gevonden artikelen
 
 
  Flavor evolution of normal- and low-fat Chinese sausage during natural fermentation
 
 
Titel: Flavor evolution of normal- and low-fat Chinese sausage during natural fermentation
Auteur: Xing, Baofang
Zhou, Tianming
Gao, Haotian
Wu, Longxia
Zhao, Di
Wu, Juqing
Li, Chunbao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 169 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 126 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland