Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 126 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and physicochemical properties of Spirulina platensis residues-based inks for extrusion 3D food printing
 
 
Titel: Rheological and physicochemical properties of Spirulina platensis residues-based inks for extrusion 3D food printing
Auteur: Wang, Mengwei
Lu, Xiangning
Zheng, Xing
Li, Wei
Wang, Lijuan
Qian, Yuemiao
Zeng, Mingyong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 169 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 126 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland