Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonic treatment influences the compactness of quinoa protein microstructure and improves the structural integrity of quinoa protein at the interfaces of high internal phase emulsion
 
 
Titel: Ultrasonic treatment influences the compactness of quinoa protein microstructure and improves the structural integrity of quinoa protein at the interfaces of high internal phase emulsion
Auteur: Zuo, Zhongyu
Geng, Zhanhui
Zhang, Xinxia
Ma, Tianjiao
Liu, He
Wang, Li
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland