Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 63 gevonden artikelen
 
 
  A novel visualization method for the composition analysis of processed garlic by MALDI-TOF imaging mass spectrometry (MSI) and Q-TOF LC-MS/MS
 
 
Titel: A novel visualization method for the composition analysis of processed garlic by MALDI-TOF imaging mass spectrometry (MSI) and Q-TOF LC-MS/MS
Auteur: Li, Nannan
Li, Shuqin
Wang, Qirou
Yang, Shuyu
Hou, Yinuo
Gao, Yan
Zhang, Xiangyang
Zhang, Min
Chen, Haixia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland