Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Effects of endogenous capsaicin stress and fermentation time on the microbial succession and flavor compounds of chili paste (a Chinese fermented chili pepper)
 
 
Titel: Effects of endogenous capsaicin stress and fermentation time on the microbial succession and flavor compounds of chili paste (a Chinese fermented chili pepper)
Auteur: Shi, Qiao
Tang, Huihua
Mei, Yuan
Chen, Junfei
Wang, Xinrui
Liu, Biqin
Cai, Yingli
Zhao, Nan
Yang, Menglu
Li, Hong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland