Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 89 gevonden artikelen
 
 
  In vivo aroma release and perception of composite foods using nose space PTR–ToF–MS analysis with Temporal-Check-All-That-Apply
 
 
Titel: In vivo aroma release and perception of composite foods using nose space PTR–ToF–MS analysis with Temporal-Check-All-That-Apply
Auteur: Gonzalez-Estanol, Karina
Khomenko, Iuliia
Cliceri, Danny
Biasioli, Franco
Stieger, Markus
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 167 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland