Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Combination of α-lactalbumin and gum arabic for microencapsulation of L-menthol: The effects on flavor release during storage and rehydration
 
 
Titel: Combination of α-lactalbumin and gum arabic for microencapsulation of L-menthol: The effects on flavor release during storage and rehydration
Auteur: Peng, Siyi
Zhao, Jiajia
Wang, Yaru
Chen, Fang
Hu, Xiaosong
Ma, Lingjun
Ji, Junfu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 167 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland