Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 91 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Role of the in-situ-produced dextran by lactic acid bacteria in the texture modification of pea flour pastes
 
 
Titel: Role of the in-situ-produced dextran by lactic acid bacteria in the texture modification of pea flour pastes
Auteur: Shuai, Jike
Zhang, Lingyan
Hu, Zhimin
Jia, Caihua
Niu, Meng
Zhao, Siming
Xu, Yan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 91 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland