Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Pulsed electric field processing as an alternative to sulfites (SO2) for controlling saccharomyces cerevisiae involved in the fermentation of Chardonnay white wine
 
 
Titel: Pulsed electric field processing as an alternative to sulfites (SO2) for controlling saccharomyces cerevisiae involved in the fermentation of Chardonnay white wine
Auteur: Delso, Carlota
Berzosa, Alejandro
Sanz, Jorge
Álvarez, Ignacio
Raso, Javier
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland