Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Improving the textural and nutritional properties in restructured meat loaf by adding fibers and papain designed for elderly
 
 
Titel: Improving the textural and nutritional properties in restructured meat loaf by adding fibers and papain designed for elderly
Auteur: Ribeiro, Wanessa Oliveira
Ozaki, Maristela Midori
dos Santos, Mirian
Rodríguez, Andrea Paola
de Castro, Ruann Janser Soares
Sato, Helia Harumi
Campagnol, Paulo Cezar Bastianello
Pollonio, Marise Aparecida Rodrigues
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland