Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Impact of different kernel grades on volatile compounds profile, fatty acids and oxidative quality of cashew nut oil
 
 
Titel: Impact of different kernel grades on volatile compounds profile, fatty acids and oxidative quality of cashew nut oil
Auteur: Leal, Amanda Rodrigues
Dionísio, Ana Paula
Abreu, Fernando Antonio Pinto de
Oliveira, Gilleno Ferreira de
Araújo, Idila Maria da Silva
Magalhães, Hilton César Rodrigues
Leite, Andressa Barbosa
Silva, Emilly Kaiane Maia da
Nascimento, Ronaldo Ferreira do
Nascimento, Hélio Oliveira do
Sousa, Paulo Henrique Machado de
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland