Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Flavor substances of low-valued red swamp crayfish (Procambarus clarkii) hydrolysates derived from double enzymatic systems
 
 
Titel: Flavor substances of low-valued red swamp crayfish (Procambarus clarkii) hydrolysates derived from double enzymatic systems
Auteur: Li, Chujun
Tu, Zongcai
Liu, Wenyu
Wu, Chunlin
Hu, Yueming
Wang, Hui
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland