Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Feasibility of hydrocolloid addition for 3D printing of Qingtuan with red bean filling as a dysphagia food
 
 
Titel: Feasibility of hydrocolloid addition for 3D printing of Qingtuan with red bean filling as a dysphagia food
Auteur: Kong, Demei
Zhang, Min
Mujumdar, Arun S.
Li, Jingyuan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland