Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Developing a novel method to measure texture changes of semi-solid food during a continuous compressive motion with high deformation using repeatable dual extrusion cell (RDEC)
 
 
Titel: Developing a novel method to measure texture changes of semi-solid food during a continuous compressive motion with high deformation using repeatable dual extrusion cell (RDEC)
Auteur: Oyinloye, Timilehin Martins
Jung, Hwabin
Yoon, Won Byong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland