Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Conformational changes and physicochemical attributes of texturized pea protein isolate-konjac gum: With a new perspective of residence time during extrusion
 
 
Titel: Conformational changes and physicochemical attributes of texturized pea protein isolate-konjac gum: With a new perspective of residence time during extrusion
Auteur: Sun, Dongyu
Wu, Min
Zhang, Tong
Wei, Dongxue
Zhou, Chengyi
Shang, Nan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland