Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of biochemical characteristics and gel properties of chicken myofibrillar protein affected by heme–iron and nonheme-iron oxidizing systems
 
 
Titel: Comparison of biochemical characteristics and gel properties of chicken myofibrillar protein affected by heme–iron and nonheme-iron oxidizing systems
Auteur: Zhang, Muhan
Bian, Huan
Li, Jiaolong
Yan, Weili
Wang, Daoying
Xu, Weimin
Shu, Lizhi
Shi, Miaomiao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland