Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the functional properties of casein conjugates prepared by Maillard reaction with pectin or arabinogalactan
 
 
Titel: Changes in the functional properties of casein conjugates prepared by Maillard reaction with pectin or arabinogalactan
Auteur: Yang, Siqi
Zhang, Guofang
Chu, Hong
Du, Peng
Li, Aili
Liu, Libo
Li, Chun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland