Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 99 van 139 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional and techno-functional properties of Australian Acacia seed flour: Effects of roasting on chemical composition, physicochemical properties, and in vitro digestibility and intestinal iron absorption
 
 
Titel: Nutritional and techno-functional properties of Australian Acacia seed flour: Effects of roasting on chemical composition, physicochemical properties, and in vitro digestibility and intestinal iron absorption
Auteur: Adiamo, Oladipupo Q.
Netzel, Michael E.
Hoffman, Louwrens C.
Gidley, Michael J.
Osborne, Simone
Sultanbawa, Yasmina
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 164 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 99 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland