Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 139 gevonden artikelen
 
 
  Improving the cryoprotective effect of antifreeze proteins from Daucus carota on plant-based meat by eliminating N-glycosylation
 
 
Titel: Improving the cryoprotective effect of antifreeze proteins from Daucus carota on plant-based meat by eliminating N-glycosylation
Auteur: Wu, Xiaohui
Zhang, Changtai
Yu, Shiqin
Chen, Jian
Zhou, Jingwen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 164 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland