Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 139 gevonden artikelen
 
 
  Covalent modification of soy protein hydrolysates by EGCG: Improves the emulsifying and antioxidant properties
 
 
Titel: Covalent modification of soy protein hydrolysates by EGCG: Improves the emulsifying and antioxidant properties
Auteur: Wu, Tianyi
Lin, Ling
Zhang, Xinyi
Wang, Xinyue
Ding, Jian
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 164 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland