Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 139 gevonden artikelen
 
 
  Consolidating the gelling performance of myofibrillar protein using a novel OSA-modified-starch-stabilized Pickering emulsion filler: Effect of starches with distinct crystalline types
 
 
Titel: Consolidating the gelling performance of myofibrillar protein using a novel OSA-modified-starch-stabilized Pickering emulsion filler: Effect of starches with distinct crystalline types
Auteur: Wang, Qingling
Luan, Yi
Tang, Ziwei
Li, Zhikun
Gu, Chen
Liu, Rui
Ge, Qingfeng
Yu, Hai
Wu, Mangang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 164 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland