Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 133 van 139 gevonden artikelen
 
 
  Use of kefir-derived lactic acid bacteria for the preparation of a fermented soy drink with increased estrogenic activity
 
 
Titel: Use of kefir-derived lactic acid bacteria for the preparation of a fermented soy drink with increased estrogenic activity
Auteur: Mantegazza, Giacomo
Dalla Via, Alessandro
Licata, Armando
Duncan, Robin
Gardana, Claudio
Gargari, Giorgio
Alamprese, Cristina
Arioli, Stefania
Taverniti, Valentina
Karp, Matti
Guglielmetti, Simone
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 164 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 133 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland