Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 127 van 139 gevonden artikelen
 
 
  The stability of cell structure and antioxidant enzymes are essential for fresh-cut potato browning
 
 
Titel: The stability of cell structure and antioxidant enzymes are essential for fresh-cut potato browning
Auteur: Wang, Tingting
Yan, Ting
Shi, Jingkun
Sun, Yanmei
Wang, Qingguo
Li, Qingqing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 164 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 127 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland