Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 121 van 139 gevonden artikelen
 
 
  Textural characterization of calcium salts-induced mung bean starch-flaxseed protein composite gels as dysphagia food
 
 
Titel: Textural characterization of calcium salts-induced mung bean starch-flaxseed protein composite gels as dysphagia food
Auteur: Min, Cong
Yang, Qi
Pu, Huayin
Cao, Yungang
Ma, Wenhui
Kuang, Jiwei
Huang, Junrong
Xiong, Youling L.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 164 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 121 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland