Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 124 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different woods in barbecuing: Consumers’ sensory perception and liking of grilled chicken meat
 
 
Titel: Effects of different woods in barbecuing: Consumers’ sensory perception and liking of grilled chicken meat
Auteur: Piochi, Maria
Cabrino, Giorgia
Torri, Luisa
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 163 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 124 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland